Skip to main content

0548 209016

Website

Deep
Divers
Holland

De oprichter en eigenaar van Deep Divers Holland, kwam bij ons om een website voor zijn gloednieuwe duikschool te lanceren. Met een historie in Egypte als duikinstructeur wil hij in Nederland mensen laten kennismaken met de wonderen van de onderwaterwereld.


deepdiversholland.nl

Wensen

“Een vriendelijk ogende website”, aldus de duikschooleigenaar. Na een gesprek wisten we wat ons te doen stond. Het doel is om de klanten zo snel mogelijk te informeren over de mogelijkheden die aangeboden kunnen worden. Hiernaast moest de website ook een informerende functie hebben. We zijn per direct aan de slag gegaan.

Website

De website moet simpel blijven. Duidelijke informatie die gelijk de aandacht pakt van de bezoeker. Daarbij moet het ook mogelijk zijn om een afspraak in te plannen zodra de mensen een keuze hadden gemaakt.

Design

We hebben gekozen voor een “thema design”. Wat we hier mee bedoelen is dat de website als het ware steeds “dieper” het water in duikt wanneer je verder scrollt. We hebben elk stukje van de website laten “golven” en geven hiermee de impressie dat je je op de oceaan bevindt. Ook hebben we gekozen voor relatief veel afstand tussen de teksten en afbeeldingen om een open en vrij gevoel te geven aan de bezoeker.