Skip to main content

0548 209016

Website / huisstijl / webshop

Lempro Keukenproducten

De wensen van deze klant waren snel duidelijk: een nieuwe website met webshop. Het ging om een beperkt aantal producten, dus de webshop kon geïmplementeerd worden in de te bouwen website.

Met een plug-in binnen Joomla hebben we met wat kleine modificaties een online productverkoop gemaakt, inclusief iDeal-betaling. Een praktische en kostenbesparend alternatief voor een externe webshop. Een bijkomende voordeel is een strakke uitstraling van de Lempro-site, met alle nodige functionaliteit. Daarnaast hebben wij ook de productverpakking mogen vormgeven en ontwikkelen!

De nieuwe uitstraling is niet alleen bij de site gebleven. Onze graphic designer heeft de gemoderniseerde huisstijl ook ontworpen voor de productverpakkingen. Onze fotograaf heeft vervolgens de producten nog eens bekeken door zijn lens.

Het resultaat: verbeterde uitstraling, moderne huisstijl, nieuwe verpakkingen en een tevreden klant.

Keukenproducten.nl

Wensen
  • Nieuwe sites met frisse uitstraling en de laatste technieken.
  • Nieuw logo
  • Verkoop op de website zelf
  • Nieuwe productverpakking
Techniek

Net als voor velen de perfecte oplossing: basis CMS met aangepaste plug-ins. Als extraatje: een module om de verkoop mogelijk te maken op de “moedersite”. Tevens konden wij ook Lempro verblijden met automatische updates richting ’s werelds grootste zoekmachine.

Zoekmachineoptimalisatie

De website is ingericht op zo optimaal scoren in de organische vindbaarheid. In de toekomst wil deze klant mogelijk nog gebruik maken voor AdWords. De website is gemaakt met als doel om producten te verkopen, maar zonder de uitstraling van een standaard webshop.

Design

Er is gekozen voor een fris design: nieuwerwets en passend bij de 'groene' sfeer van lempro. 

Wat doen wij nu nog voor deze klant

Op dit moment is er uitsluitend een contract voor het onderhoud van de techniek afgesloten. De klant wenst eerst aan te zien wat onze services doen voor de verkoop van hun producten.