Skip to main content

0548 209016

Website

RM Precision

De website van deze klant was toe aan een make-over. De techniek was verouderd en de lay-out kwam niet tot zijn recht op mobiele apparaten. Daarnaast was een optie voor meertaligheid ook gewenst.

Rmprecision.nl

Wensen
  • Nieuwe sites met frisse uitstraling en de laatste technieken.
Website

De nieuwe website moest de juiste uitstraling krijgen. Huisstijl en functionaliteit waren de sleutelwoorden. “Hoogwaardige kwaliteit en maatwerkproducten” is waar RM Precision voor staat en dit moest zichtbaar worden. Daarnaast was een meertalige website een pre, gezien veel van hun klanten in het buitenland zitten. De website moest geen verkoopkanaal worden, maar een kijkje in de keuken voor klanten en toekomstige stagiairs.

Design

Het design moest dus uitstralen wat het bedrijf doet en waar het voor staat. Producten, machines en maatwerk door hun medewerkers. De foto’s zijn door onze eigen fotograaf op locatie gemaakt tijdens een normale werkdag voor RM Precision. Hierbij is de essentie van het bedrijf goed naar voren gekomen. Onze tekstschrijver heeft een interview gehouden met de eigenaar, om het bedrijf en de mensen goed te leren kennen. De teksten zijn hierdoor een weerspiegeling van hun missie.

Techniek

Basis CMS met aangepaste plug-ins waren voor deze klant de beste beslissing. Een meertalige module voor schakeling tussen verschillende talen is hieraan toegevoegd. Geautomatiseerde updates richting Google was de kers op de taart.

Wat doen wij nu nog voor deze klant

Blijvend goede en veilige website


Door het soort bedrijf is de online marketing van minder belang. Daarom is er uitsluitend een contract afgesloten voor hosting, support en het up-to-date houden van de achterliggende techniek. Eventuele aanpassingen in de website worden door ons uitgevoerd. Geheel conform de wensen van de klant.