Skip to main content

0548 209016

Wij zijn sterk in

SEO/SEA

Het eerste plekje op Google is een gewilde positie voor elk bedrijf. Vindbaarheid op het internet is een goede stap om een klant te bereiken. Met optimale vindbaarheid is er potentie om meer omzet te genereren.  Wij kunnen je helpen zo goed mogelijk te scoren binnen Google. Lees meerDit kan met SEO (zoekmachineoptimalisatie) of met SEA (doelgerichte reclamecampagnes). SEO/organische vindbaarheid kost vaak tijd, en dus geld. SEA/advertenties kosten geld, maar kunnen ook geld opleveren. Onze specialisten helpen je de beste combinatie te vinden, in te richten en te onderhouden.

Marktonderzoek

Of je nou al jarenlang een bedrijf hebt of pas net komt kijken, vragen zullen altijd blijven. Heb ik wel de juiste doelgroep? Is de vijver waarin ik vis wel groot genoeg? EG-Wél kan je helpen om deze vragen te beantwoorden met een marktonderzoek. Lees meerEen marktonderzoek kan je bedrijf een boost geven. De vragen die jij als ondernemer hebt, gecombineerd met de vragen die wij daaruit herleiden, zorgen voor een doelgericht onderzoek. Deze analyse is erg zinvol bij het bepalen van je doelgroep en de inrichting van je online vindbaarheid. Zo breng je wellicht de wensen van een bestaande klant beter in kaart, of wordt er een geheel nieuwe markt aangeboord.

Webdesign

Een website maken die er leuk uitziet lijkt tegenwoordig snel gepiept. Een website maken die er leuk uitziet én voor je werkt is een ander verhaal. Onze mensen kunnen je daarmee helpen. Lees meerOns team van o.a. een grafisch ontwerpster, programmeurs, tekstschrijver en fotograaf staat voor je klaar. Wij kunnen de gewenste uitstraling ontwerpen, maar ook op technisch vlak is er vaak veel winst te boeken. Hierbij kan je denken aan optimale vindbaarheid en surfgedrag van potentiële klanten. De juiste mensen en kennis, alles achter een deur. Dat is EG-Wél.

Software

Wij bieden maatwerk voor websites, applicaties en andere softwarewensen. Een maatwerkoplossing is niet voor iedereen noodzakelijk, maar het zit zeker in ons takenpakket. Lees meerDe juiste mensen op de juiste plek, dat scheelt een boel geregel en frustraties. Het inschakelen van een andere externe partij is niet nodig, waardoor communicatie en afspraken makkelijker geregeld worden. Kom gerust langs voor een kop koffie om je wensen te bespreken. Zoals wij altijd zeggen: ook koffie is een oplossing.

Social Media Marketing

Social media is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij en hedendaagse bedrijfsvoering. Denk aan Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn. Dit soort kanalen kan je bedrijf o.a. gebruiken als informatief medium of als marketinginstrument. Lees meerEG-Wél is het juiste adres voor alle social media strategieën die bij jouw bedrijf passen. Wij maken of helpen je social media campagnes op te zetten en te onderhouden. Wij kruipen graag in de adviserende rol, maar je kan ook het geheel aan ons uitbesteden. De combinatie van social media met een goede website en SEO/SEA is extra effectief!

Grafisch ontwerp

Of het nu gaat om een website, een hernieuwd logo of een compleet redesign van de hele huisstijl, EG-Wél is er voor alle wensen. Lees meerVan omvangrijke opdrachten tot een minuscuul detail, wij staan voor jou klaar. Zowel online als offline, voor bedrijf of particulier, bieden we de uitkomst. Het kan een flyer zijn waarmee we beginnen, al het groots is immers ooit klein begonnen.

Fotografie/videografie

Een kiekje is snel gemaakt, een goede foto maken is kunst. Een kunst die lang niet iedereen kan benaderen. Een beeld kan meer zeggen dan duizend woorden, maar dan moet het beeld wel kloppen. Lees meerWebsites, flyers, social media, een goede foto kan overal van belang zijn. Het kan een aanvulling zijn op tekst, of geheel voor zichzelf spreken. Is één beeld niet voldoende of moet er bewegend beeld komen? Ook deze tak van sport is te vinden bij EG-Wél.

Illustraties/animaties

Foto’s zijn mooi en laten veel zien, maar soms is dat niet genoeg. Dan is een illustratie hetgeen wat je wilt. Lees meerOnze grafisch ontwerpster kan ook voor jouw bedrijf de mooiste illustraties maken. Wordt een tekst te warrig? Wellicht is dan een infographic een oplossing. Is het nog te statisch? Dan maken we van de illustratie een animatie. Dit hoeft teksten/foto’s niet in z’n geheel te vervangen, maar het kan ook een aanvulling zijn.

Teksten

Hoewel een foto meer kan zeggen dan duizend woorden, is er vanuit bedrijf en consument behoefte aan teksten. Dit snappen wij als geen ander, dus ook voor teksten kan je bij ons terecht. Lees meerBij EG-Wél kunnen we alles op het gebied van Nederlands- en Engelstalige teksten. Een bestaande tekst redigeren, een tekst in zijn geheel schrijven of een lettersoep leesbaar maken. Wij zorgen dat de boodschap van jouw bedrijf professioneel, klantvriendelijk maar vooral persoonlijk overkomt. Begrijpelijke taal met de sfeer van je bedrijf.